Στο Νοσοκομείο Αγρινίου τα ξημερώματα της 16ης Σεπτεμβρίου Ρομά επιτέθηκε σε Γιατρό στα επείγοντα και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2025 στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, έπειτα από περιστατικό βίας εις βάρος Γιατρού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες προσωπικού, νεαρός άνδρας που είχε μεταβεί για την παροχή πρώτων βοηθειών φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό κατά τη διάρκεια της εξέτασης, προκαλώντας αναστάτωση.
Ο Γιατρός ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, ωστόσο ο άνδρας είχε αποχωρήσει πριν την άφιξη των Αρχών.
Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ το ιατρικό προσωπικό δηλώνει ό,τι η παροχή υπηρεσιών υγείας συνεχίστηκε κανονικά μετά το περιστατικό.
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή του κοινού στην ανάγκη σεβασμού των υγειονομικών δομών και του προσωπικού τους.
Διαβάστε επίσης: Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου: Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός υποδέχθηκε την Τίμια Κάρα του Αγίου Ελευθερίου
Πηγή: Νοσοκομείο Αγρινίου: Ρομά επιτέθηκε σε Γιατρό στα επείγοντα και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Εγκαινιάζοντας το Αρχαίο Θέατρο Στράτου ανοίξαμε ξανά έναν διάλογο με τον χρόνο»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Νέα ζωή για το Αρχαίο Θέατρο Στράτου που παραδώσαμε αποκαταστημένο στην κοινωνία»
Αγρίνιο: Δύο εστίες πυρκαγιάς στο Δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας