Νοσοκομείο Αγρινίου: Ολοένα και αυξάνονται οι εισαγωγές στην κλινική Covid-19
- Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισαγωγές συμπολιτών μας -που είναι θετικοί στον κορωνοϊό- στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) αυτή τη στιγμή ο αριθμός των νοσούντων έχει φτάσει τους 35.
Στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός, καθώς υπάρχουν και ασθενείς που έχουν λάβει εξιτήριο οπότε εκεί βρίσκονται το πολύ 17 ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεται ψυχραιμία από όλους μας καθώς και σωστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)







Σχετικά Άρθρα
Νίκη Κεραμέως: «Καταργείται οριστικά η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την πάροδο της τριετίας»
Stoiximan SL1: Παναιτωλικός και Γιάννης Αναστασίου στην Κύπρο για φιλικό με… άρωμα UEFA Champions League!
Άννα Διαμαντοπούλου: «Η μάνα είναι η ρίζα κάθε ανθρώπου, σήμερα αποχαιρετώ τη δική μου»