Στο 100% έχει φθάσει η πληρότητα των κλινικών covid, τόσο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όσο και του Αγρινίου και δεν μπορούν πλέον να δεχθούν άλλα περιστατικά κορωνοϊού που χρήζουν νοσηλείας.
- Ως γνωστόν και τα μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας ήδη δέχονται μεγάλη πίεση, οπότε η κατάσταση έχει φθάσει σε κρίσιμο σημείο και για την Αιτωλοακαρνανία, αφού προφανώς όποιος ασθενής χρειαστεί νοσηλεία θα πρέπει να αναζητηθεί κενή κλίνη σε άλλο νοσοκομείο της χώρας.
Μάλιστα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έχουν καλυφθεί και αρκετά κρεβάτια της χειρουργικής, η οποία, από την ώρα που ξέσπασε η πανδημία, χρησιμοποιείται για τα ύποπτα κρούσματα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα της εξέτασης. Πλέον δεν υπάρχει αυτό το περιθώριο και νοσηλεύει θετικούς ασθενείς.
Χθες «έφυγε» από την ζωή και ένας ακόμη ηλικιωμένος, φιλοξενούμενος του Γηροκομείου Μεσολογγίου που νοσηλευόταν στην κλινική covid εδώ και αρκετό καιρό καθώς ήταν θετικός στον κορωνοϊό, έχοντας παράλληλα και υποκείμενα νοσήματα.
Έτσι λοιπόν η ανάγκη να είναι ο κόσμος προσεκτικός καθίσταται μεγαλύτερη, αφού το σύστημα υγείας δεν μπορεί πλέον να αντέξει μεγαλύτερο βάρος. Η διοίκηση του νοσοκομείου Μεσολογγίου κάνει προσπάθειες εξασφάλισης και άλλων κλινών covid, πράγμα που είναι ιδιαιτέρως δύσκολο.
aixmi-news.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο