Σε επιφυλακή είναι οι υγειονομικές αρχές για το ενδεχόμενο διασποράς της COVID-19 σε ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.
- Κι αυτό διότι το τελευταίο δεκαήμερο δυο ιατροί της μονάδας μολύνθηκαν από τη νόσο, ενώ θετικοί βρέθηκαν και τέσσερις ασθενείς, που άμεσα διακομίστηκαν, στην κλινική COVID του νοσοκομείου.
Ταυτόχρονα σύμφωνα με αποτελέσματα εργαστηριακών ελέγχων που έγιναν δεν επιβεβαιώθηκε περαιτέρω διασπορά της νόσου σε ασθενείς και προσωπικό.
Όμως και σύμφωνα με τις οδηγίες των λοιμοξιολόγων της 6ης ΥΠΕ που είχαν επιτόπια συνεργασία με την ιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου καταβάλλεται προσπάθεια για να εντοπιστεί η πηγή της «μόλυνσης».
Μια πρώτη σύσταση σε συγγενείς νοσηλευόμενων είναι να αποφεύγουν το επισκεπτήριο, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εργαστηριακοί έλεγχοι για τυχόν εντοπισμό νέων κρουσμάτων.
messolonghinews.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Έως τον Ιούνιο του 2028 υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Χρήστος Εσκετζής: Από τη Stoiximan SL1 και τον Παναιτωλικό, στη Superbet League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας!
Σ.Ε.Ε.Δ.Α. – Σωκράτης Κωστίκογλου: Ανησυχία ενόψει Χειμώνα, καθημερινή η πτώση του τζίρου