Η Συνταγή είναι από την Στρατάκου Μυρσίνη – «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ»
Υλικά για περίπου 10 μπιφτέκια
2 κολοκυθάκια περασμένα από τον τρίφτη στο χοντρό, στο χέρι.
6 πατάτες μεσαίες
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλά κομμένα
1 πεπεριτσα κόκκινη κομμένη στο μουλτι
1 πεπεριτσα πράσινη κομμένη στο μουλτι
1 πεπεριτσα κίτρινη κομμένη στο μουλτι
5 μεγάλα μανιτάρια λευκά περασμένα στο μουλτι
2 κρεμμύδια ξερα περασμένα στο μουλτι
1 πράσο ψιλοκομμένο
Μισό μάτσο μαϊντανό
Και λίγο δυόσμο
Φρυγανιά τριμμένη όσο πάρει με το μάτι.
Αλάτι πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
2 αυγά ολόκληρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες αφού βρασουνε τις πατάμε με ένα πιρούνι να λιώσουν.
Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά που έχουμε κόψει.
Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνουμε και πλάθουμε σε σχήμα μπιφτεκιου
Σε ένα ταψί βάζουμε χαρτί που δεν κολλάει βάζουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε στους 180 για περίπου 45 λεπτακια
Μόλις πάρουν ωραίο χρώμα τα βγάζουμε
Σερβίρουμε με γιαουρτάκι για ντιμπ.
Σχετικά Άρθρα
«Άγιος Έρωτας»: Ο Πατέρας Νικόλαος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Χλόης
«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Οι ένοικοι του «Buona Mattina» διαγωνίζονται για ένα διαφημιστικό!
«Grand Hotel»: Χαραλάμπης και Θεώνη συνειδητοποιούν το τέλος του έρωτά τους