Η Ντέμπορα Κουτσού, σύζυγος Ανδρέα, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 60 ετών και στο τελευταίο «αντίο» θα πουν συγγενείς και φίλοι στον Άγιο Χριστόφορο (Νέο) Αγρινίου.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (Νέο) Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 14:30 και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» ο σύζυγος, τα τέκνα, η εγγονή, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Νικόλαος Τσέπας: Στον Άγιο Νικόλαο Στράτου Αγρινίου η Εξόδιος Ακολουθία του 58χρονου, πατέρας ενός παιδιού
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό
Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου: Τίτλοι… τέλους μετά από 58 χρόνια λειτουργίας