Ο Α.Ε.Κ.τζής Πρόεδρος του «Deal», Σεραφείμ Αλιβάνογλου, κέρδισε 4 αντί για 16 χιλιάδες ευρώ παρά το γεγονός πως έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Ζει στην Καλλιθέα με τη μητέρα του, αυτή την εποχή δεν εργάζεται και δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι για να βοηθήσει την οικογένειά του, να πληρώσει ένα δάνειο που εκκρεμεί και ό,τι καλύτερο από εκεί και πέρα.
Και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να φύγει με πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ όμως στο τέλος ρίσκαρε λίγο παραπάνω περιορίζοντας το ποσό που κέρδισε.
Με αφορμή το κουτί με τον αριθμό Νο21 αναφέρθηκε στην Α.Ε.Κ. που την αγαπά ενώ θυμήθηκε κι ένα παιχνίδι όπου σκόρερ όλων των τερμάτων ήταν ο Θωμάς Μαύρος.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή – Λευτέρης Μητσόπουλος: «Happy Day» στη Ναύπακτο!
Πηγή: Ο Α.Ε.Κ.τζής Πρόεδρος του «Deal» κέρδισε 4 αντί για 16 χιλ. ευρώ!
Σχετικά Άρθρα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Βουτιές στη Σκιάθο για τον Αιτωλικιώτη δημοφιλή τραγουδιστή!
Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Φουλ ερωτευμένοι στη Μύκονο ο Super Star και η Αγρινιώτισσα!
«Big Brother»: Ο Χρήστος Ντεντόπουλος από τη Λακκόπετρα Αχαΐας κέρδισε το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ!