Μπορεί να αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο Λαμπίρι όμως τα πιο σημαντικά προβλήματα που είναι η διάνοιξη της κεντρικής εθνικής οδού που συνδέει την Αιτωλοακαρνανία με την Ευρυτανία που προκάλεσε η κατολίσθηση που σημειώθηκε πριν τρία 24ωρα παραμένουν.
- Στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 μίλησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Λαμπιρίου κ. Αθανάσιος Κουτσιαύτης ο οποίος επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια για την ταχεία διάνοιξη του δρόμου αλλά υπάρχουν και προβλήματα κατολίσθησης και σε σημεία του οικισμού ενώ γίνεται έλεγχος και για άλλες καταστροφές σε σπίτια και περιουσίες.
Και στην περίπτωση του Λαμπιρίου των καταστροφών στο Λαμπίρι αποκαλύπτεται όλο το μέγεθος της «απαξιωτικής» συμπεριφοράς της κεντρικής εξουσίας όσο και των τοπικών φορέων για απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχές.
Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Κουτσιαύτη στον Antenna Star 103.5:







Σχετικά Άρθρα
Ο Θύμιος Γρίβας στον Antenna Star 103.5 για την αύξηση στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου και το δάνειο
Ο Θύμιος Κομματάς στον Antenna Star 103.5: «Τιμωρητική διάθεση προς τις Σχολικές Καθαρίστριες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»
Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης στον Antenna Star 103.5: «Όλα έτοιμα στον Δήμο Αγρινίου για τη νέα σχολική χρονιά»