Ο Άγγελος Αραχωβίτης στον «Antenna Star Radio FM 103.5» (Ηχητικό)

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου 2020 διοργανώθηκε στο Αγρίνιο και τη Λίμνη Στράτου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard 2020. 

  • Με αφορμή αυτή τη σπουδαία διοργάνωση ο Προπονητής Waterski και Wakeboard, εθνικός πιλότος και οδηγός αγώνων wakeboard της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Άγγελος Αραχωβίτης ήταν καλεσμένος -το μεσημέρι της Τρίτης- του Δημοσιογράφου Παρασκευά Μάζη και της εκπομπής «ΟΛΑ Sports» ζωντανά στο στούντιο του «Antenna Star Radio FM 103.5».

Στην διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης αναφέρθηκε στην κορυφαία Εθνική διοργάνωσης της χρονιάς, μέσα από το  αγώνισμα του Wakeboard που προσφέρει πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα και για αυτό είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Αραχωβίτης έκανε λόγο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στη Λίμνη Στράτου και γενικότερα τα πολλά αλλά και αναξιοποίητα φυσικά τοπία της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας όπου θα μπορούσαν χρόνια πριν να γίνουν πόλος έλξης αθλητικού και μη τουρισμού.

Τέλος, σχολίασε την απουσία θεατών λόγω της Covid-19 εποχής αλλά αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα τόσο του αθλήματος όσο και του ίδιου μέσα σε αυτό μέσα από τα πόστα ευθύνης και προσφοράς στα οποία και βρίσκεται νυχθημερόν.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Άγγελου Αραχωβίτη στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: