Για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Αγιασμός των Υδάτων στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας.
- Ο κ. Μητρογιάννης και τα παιδιά Ανδρέας, Χρήστος και Στυλιανός – Ραφαήλ Καραγεώργος βούτηξαν στα κρύα νερά του Αμβρακικού και έπιασαν τον Τίμιο Σταυρό που έριξε ο π. Γρηγόριος Μπαλής, εφημέριος του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου Μενιδίου.
Πρόκειται μάλιστα για τα ίδια παιδιά που βούτηξαν και την τελευταία φορά που έγινε ο Αγιασμός το 2020, φορώντας τα σκουφάκια της Δόξας Άρτας.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον Χρήστο Αλεξόπουλο:



















Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Κάθε ευρώ μετράει για τον 16χρονο Λάμπρο, συγκλονιστική η ανταπόκριση όλων
ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένο στην Αγία Βαρβάρα Αγρινίου
Αγγελική Σακαρέλλου: «Η νοικάρισσά μας στη Ναύπακτο τον είχε δει πριν φύγει και της είπε πως θα επιστρέψει…»