Ο Αιτωλοακαρνάνας Πάνος Σόμπολος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά (Video)

«Φαντάζεστε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν αυτή η μανούλα πριν την στείλουν στον άλλον κόσμο;» διερωτήθηκε

  • Για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα μίλησε ο αστυνομικός ρεπόρτερ, συγγραφέας και δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος κάνοντας λόγο για ένα «φρικιαστικό έγκλημα».

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Πάνος Σόμπολος είπε χαρακτηριστικά «έχουμε να κάνουμε με ένα φρικιαστικό και αποτρόπαιο έγκλημα, που είναι γεμάτο αγριότητα, βαρβαρότητα και απανθρωπιά».

«Το έγκλημα έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις τα εγκλήματα κατά της περιουσίας, όπως οι ληστείες και οι διαρρήξεις. Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις τελευταίες δεκαετίες» τόνισε εξηγώντας «παλαιότερα κοιμόμασταν στα σπίτια μας με ανοιχτές τις πόρτες και τώρα κλειδαμπαρωνόμαστε, με συστήματα συναγερμού και πάλι δεν κοιμόμαστε ήσυχοι».

«Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και την είσοδο αλλοδαπών στην Ελλάδα, το έγκλημα έχει γίνει πιο άγριο, πιο αποτρόπαιο», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

«Η αγριότητα φαίνεται και από το περιστατικό που αναφέρει ο σύζυγος ό,τι ο ένας από τους δράστες απειλούσε με το περίστροφο το μωρό και έλεγε στην μητέρα ότι θα σκοτώσει το μωρό αν δεν τους πει που είναι τα χρήματα» δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος και διερωτήθηκε: «Φαντάζεστε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν αυτή η μανούλα πριν την στείλουν στον άλλον κόσμο;».

Τέλος o πολύ έμπειρος αστυνομικός συντάκτης υπογράμμισε ότι είναι πολύ πιθανό οι δράστες να είναι αποφυλακισμένοι οι οποίοι δεν αναζητούν να κάνουν κάτι άλλο από το κάνουν διαρκώς κλοπές και ληστείες.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ