Ο Αλ. Τσουβέλας στον Antenna Star 103.5 για τις «Παρενέργειες» στο Αγρίνιο (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αρτινός κωμικός, μίμος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αλέξανδρος Τσουβέλας με αφορμή τις δύο παραστάσεις με τον τίτλο «Παρενέργειες» που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι 19:30 και 22:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

  • Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε σε όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεται και κυρίως το Stand-Up προσφέροντας γέλιο σε όλο τον κόσμο ανά την Ελλάδα.

Στην ίδια συνέντευξη δεν απέκλεισε να βρεθεί πολύ σύντομα στην τηλεόραση, ενώ δε δίστασε να απαντήσει για την απουσία σατιρικών εκπομπών στην TV πέραν από το «Ράδιο Αρβύλα».

Επίσης, στάθηκε στα όσα βιώνουν και οι δικές μας γενιές λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαστε μουδιασμένοι με όσα συμβαίνουν γύρω μας», ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του για την επιστροφή στην επαρχία ως παιδί της επαρχίας και ο ίδιος για τις αποψινές παραστάσεις στο Αγρίνιο.

Τέλος, δεν έκρυψε το γεγονός πως έχει μάθει να βοηθά και τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα, αφού τα μαζεύει από τους δρόμους τα στειρώνει και τα προσφέρει σε οικογένειες.

Ακούστε, όλα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Αλέξανδρο Τσουβέλα στον Antenna Star 103.5: