Ο Χρήστος Κωστακόπουλος στον Antenna Star 103.5 (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) της παράταξης του Κώστα Σπηλιόπουλου «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» ο Χρήστος Κωστακόπουλος.

  • Ο κ. Κωστακόπουλος αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της Περιφερειακής Αρχής από το κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, την οποία χαρακτήρισε θετική ως προς την Αιτωλοακαρνανία, σε σχέση με την προηγούμενη του κ. Κατσιφάρα επισημαίνοντας ότι είναι ορατή η προσπάθεια για την άμββυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων που είχαν δημιουργηθεί.

Στην ίδια συνέντευξη άσκησε έντονη κριτική τόσο προς της Περιφέρειας όσο και τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, για τους χειρισμούς στο θέμα του έργου στη θέση «Όχθια» του δρόμου Παλαίρου – Πογωνιάς.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στην πορεία της παράταξης και στο μέλλον της ενώ απάντησε και στο ερώτημα για ενδεχόμενη συνεργασία με άλλα σχήματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τέλος, ο κ. Κωστακόπουλος περιέγραψε με ιδιαίτερα μελανά χρώματα στην κατάσταση των ξενοδοχείων της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και στον Τουρισμό.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Κωστακόπουλου στον Antenna Star 103.5: