Ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Αστυνομία ενημερώνουν ότι η διαδικασία συλλογής των εγκαταλελειμμένων οχημάτων είναι σε εξέλιξη.
- Παρακαλούνται οι πολίτες, οι οποίοι κατέχουν οχήματα σε ακινησία, να τα απομακρύνουν από δημόσιους χώρους. Εάν δεν αποσυρθούν από τον ιδιοκτήτη περιέρχονται στην κατοχή του Δήμου Αγρινίου ο οποίος υποχρεούται να τα παραδώσει σε εταιρεία ανακύκλωσης.
Οι πολίτες που επιθυμούν να κρατήσουν το όχημα, πρέπει να το τοποθετήσουν σε χώρο ιδιοκτησίας τους ή ιδιοκτησίας τρίτου, μετά από έγγραφη συγκατάθεση.
Με τη συγκεκριμένη διαδικασία αποδεσμεύεται δημόσιος χώρος , ενισχύεται η προσβασιμότητα και η δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης μετά την απομάκρυνση των οχημάτων σε ακινησία.
Η διαδικασία περισυλλογής συνδράμει ακόμη στην εν γένει προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.







Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά: Συγχαίρει Γρηγορία Πούλιου, Σωτήρη Κοντούρη και Μιχάλη Μπακάκη για τα Βραβεία Π.Σ.Α.Π.Π.
Super League – Παναιτωλικός: Ήττα για την Κ19 στο Emileon από τον Ο.Φ.Η.
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: «Έσπασε» τα δοκάρια αλλά ο Κόντρο σκόραρε για τον Ο.Φ.Η. στο φινάλε