Την Τρίτη, 4 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος υποδέχθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Σίδνεϊ, τον δημοφιλή και ταλαντούχο Έλληνα τραγουδιστή, κ. Δημήτρη Μπάση.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αυστραλία, για προγραμματισμένες συναυλίες, ο κ. Μπάσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο για να υποβάλει τα σέβη του και να λάβει την ευλογία του.
Ο Αρχιεπίσκοπος του ευχήθηκε εγκάρδια και τον συνεχάρη για τους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με το κοινό της Ομογένειας στην Αυστραλία, ενώ κατά τη διάρκεια της φιλικής συζήτησης που ακολούθησε, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική, η οποία, ως γνωστόν, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την επιτυχημένη μουσική σταδιοδρομία του Έλληνα ερμηνευτή.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος ενωμέρωσε τον κ. Μπάση για τις δραστηριότητες και το έργο που επιτελεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ενώ στο τέλος τον ξενάγησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
ΑΠΕ – ΜΠΕ







Σχετικά Άρθρα
«Ελιά – Καπνός – Παναιτωλικός»: Συνεχίζεται μέχρι 10 Μαΐου η τρυφερή κωμωδία στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου
Μεσολόγγι: 9 Μαΐου στο Ανοιχτό Θέατρο Λιμανιού Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης
Μεσολόγγι: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής προς τιμήν του Πρωτεπιστάτη και της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους