Ο Δημήτρης Τομαράς στο Antenna-Star.gr: «Η Κυβέρνηση να σκεφτεί τη διαδικασία αναστολής»

Πρώτη μέρα του νέου μήνα χθες και οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στο Νοσοκομείο Αγρινίου προχώρησαν σε μία μικρή συμβολική κινητοποίηση στην είσοδο των Τακτικών Ιατρείων εξαιτίας της εφαρμογής του μέτρου αναστολής σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

  • Ήδη από τις προηγούμενες μέρες και οι ιστοσελίδες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) αλλά και οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού Antenna Star 103.5 μέσα από τις εκπομπές τους ζήτησαν την άποψη του Προέδρου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Βασίλη Καραγιώργου ο οποίος τόνισε πως «ο Σύλλογος είναι κατά της υποχρεωτικότητας και προτείνει τη διενέργεια τεστ» ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε ότι: «Όποιος εργαζόμενος φύγει από το Νοσοκομείο, θα είναι μεγάλη έλλειψη».

Παράλληλα, επισήμανε ότι οι πολλές Μ.Ε.Θ. που δημιουργήθηκαν, οι δυσκολίες στη σωστή λειτουργία τους και γενικά ο Covid έδειξαν την αδυναμία του Συστήματος Υγείας. Ακόμη, για τους εμβολιασμούς έγινε και γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και απαιτείται σεβασμός, γιατί οι εργαζόμενοι του Ε.Σ.Υ. παλεύουν για το καλό των πολιτών.

«Ζητάμε να μη φύγει κανένας συνάδελφος και να έρχονται με τεστ στη δουλειά τους», τόνισε. Επίσης, οι εργαζόμενοι θέλουν μια μικρή ενίσχυση με εργατικό δυναμικό, άνοιγμα της Μ.Ε.Θ. και κοινοποίηση των πορισμάτων της έρευνας. «Δεν περισσεύει κανένας συνάδελφος», επισήμανε.

Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριος Τομαράς μιλώντας στον Παρασκευά Μάζη και τις ιστοσελίδες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) 

Ο κ. Τομαράς είπε ότι βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων, τη στιγμή που πιέζονται πολύ τα πράγματα και πως η Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει μια εναλλακτική όπως, να γίνονται Rapid Tests. Σημείωσε επίσης πως είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός των αναρρωτικών αδειών και στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Επισήμανε μάλιστα πως όπλο είναι το εμβόλιο και πρώτα εμείς ως υγειονομικοί θα πρέπει να προστατέψουμε τον υπόλοιπο κόσμο αλλά η διαδικασία με την οποία προσπαθεί να πείσει τους πολίτες η Κυβέρνηση δεν είναι προσπάθεια που οδηγεί στο κατάλληλο αποτέλεσμα.