Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)

Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)

  • Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί στις 12» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου 2024 ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Δημοσθένης Ταμπακέλης, με αφορμή τη διεξαγωγή του Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» ανάμεσα στην «Ανεμώνη» και τη «Φλόγα» το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00.

Όπως, σχολίασε ο κος. Ταμπακέλης: «Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με το «Basketaki Agrinio» και την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνουμε στις 3 Ιανουαρίου 2024 Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ» και συνέχισε λέγοντας πως: «Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη Φλόγα της Αγάπης και της Ελπίδας αναμμένη, να κάνουμε την ανεμώνη να ανθίσει και να φέρει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά της και τις οικογένειές τους που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία.

Η φιλία και η αλληλεγγύη να αποτελεί πάντα πυξίδα στην ζωή όλων μας, για έναν καλύτερο κόσμο. Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο».

Να σημειωθεί πως θα λάβουν μέρος δύο ομάδες που θα σχηματιστούν από τους καλύτερους παίκτες του Πρωταθλήματος Basketaki. Η μια ομάδα θα λάβει το όνομα «Ανεμώνη» και η άλλη το όνομα «Φλόγα». Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στους δυο αντίστοιχους συλλόγους της περιοχής μας που ο ένας στηρίζει τα παιδιά με αυτισμό και ο άλλος τα παιδιά με καρκίνο.

Έχουν εκδοθεί 1.000 εισιτήρια αξίας 5 ευρώ έκαστο και τα έσοδα απ’ τα εισιτήρια θα αποδοθούν εξ’ ολοκλήρου για την υποστήριξη των δύο Συλλόγων. Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν απ’ την Τοπική Διοίκηση, το «Basketaki», τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συμβολή τους στη διοργάνωση.

Ακούστε, αναλυτικά, τα όσα ανέφερε ο κος. Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5: