Ο Γ.Α.Σ. Αγρινίου για τις διακρίσεις στον 13ο Ημιμαραθώνιο (Photos)

Η Γ.Α.Σ. Αγρινίου για τον 13ο Ημιμαραθώνιο .

  • «Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, εκτός από τον πρωταθλητή Κώστα Σταμούλη , που κέρδισε με τον εντυπωσιακό χρόνο, 1.07΄, ατομικό ρεκόρ επέτυχε και ο δεύτερος νικητής , Βαγγέλης Μουρτζιάπης, με επίδοση 1.15΄. Στις πρώτες θέσεις τερμάτισε ο Θανάσης Ζαρκαδούλας, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Καψάλης, τίμησε και αυτός τον αείμνηστο Μιχάλη Κούση, συμμετέχοντας στον αγώνα των 21.1 χλμ.

Στο δρόμο των 5000μ. νικητής ήταν ο Νίκος Σταμούλης ,ενώ με πολύ καλή επιδοση δεύτερος τερμάτισε ο Διονύσης Καψάλης. Η Χριστίνα Σκεπετάρη κέρδισε στις γυναίκες με δεύτερη την Ηρώ Ζαπάντη και τρίτη την Ευτυχία Ζαρκαδούλα. Στους διακριθέντες αυτού του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Τέγας, ο Άγγελος Ράπτης, ο Σωκράτης Ζαραβίνας, ο Γιάννης Ματσούκας, ο Παναγιώτης Τουφεκούλας, ο Σωτήρης Τσώνης, ο Γιώργος Τσώνης, η Ελένη Δημούση, η Ανδριάνα Ζαρκαδούλα και η Ιωάννα Ποσονίδη.

Επίσης το Σάββατο 8/10, τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου Κώστας και Νίκος Σταμουλης, Χριστίνα Σκεπετάρη, Χαριτίνη Καραχρήστου, Ευτυχία Ζαρκαδούλα, Βασιλική Καντερέ, Διονύσης Καψάλης, Γιάννης Ματσούκας και Παναγιώτης Τουφεκούλας-για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2019 και 2020.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!»