Ο Γ. Σταμάτης στον Antenna Star για την Ημερίδα: «Διαχρονικές διατροφικές συνήθειες» (Ηχητικό)

Για την ημερίδα με θέμα: «Διαχρονικές διατροφικές συνήθειες – τροφικά παρασκευάσματα και προϊόντα καθημερινής χρήσης στον αγροτικό χώρο», την οποία διοργανώνει η Ιστορική & Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο Κτήμα «Πιθάρι» στη λίμνη Τριχωνίδα, μίλησε ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Γιώργος Σταμάτης στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

  • Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό – Περιβαλλοντικό – Μορφωτικό Σύλλογο Παντάνασσας «ΠΥΓΜΑΙΟΣ Ο ΤΡΙΧΩΝΙΟΣ» στο πλαίσιο της πράξης: «Διαχρονική εξέλιξη παραδόσεων και εθιμικών δρώμενων στον αγροτικό χώρο της Αιτωλοακαρνανίας» (Κωδικός ΟΠΣΑΑΑ: 0011012849) του Υπομέτρου 19.2 του Μέτρου 19, Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020, Υποδράση 19.2.4.4 «Ενίσχυση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων», του LEADER της Τριχωνίδα Α.Ε.

Περιλαμβάνει ομιλίες σχετικά με τις διαχρονικές διατροφικές συνήθειες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και την παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Νζιάνη-Κολοβού, «Αιτωλικά Εδέσματα. Γεύσεις και Θύμησες από το Χθες».

Ακούστε τη συνέντευξη του Προέδρου της Ιστορικής & Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργου Σταμάτη στον Antenna Star 103.5: