Κρούσματα καταρροϊκού πυρετού έχουν εντοπιστεί σε περιοχές της Αμφιλοχίας και Βόνιτσας και, ανεπιβεβαίωτα, στην περιοχή του Αγρινίου.
- Με δεδομένο το γεγονός αυτό, η ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας πρέπει ίσως να προβεί στην υποβολή αιτήματος ώστε να συμπεριληφθεί η περιφερειακή ενότητα στις περιοχές που δικαιούνται εμβόλιο με έξοδα του κράτους, προκειμένου να γίνει εθελοντικός εμβολιασμός.
Χωρίς την πρόκληση οποιοδήποτε πανικού και με μεθοδικότητα, να υπάρξει η ως άνω χορήγηση, όπως έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς, ενδεχομένως, και η χορήγηση εντομοκτόνου, προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση της νόσου, που θα αποτελούσε πλήγμα για την ήδη πάσχουσα κτηνοτροφία μας.







Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: Ανήλικοι από 10 έως 13 ετών διέπραξαν δεκαπέντε κλοπές, πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ η λεία τους
Χρήστος Μάστορας: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η Δίκη του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Καινούργιο Αγρινίου: «Άκαρπες οι έρευνες για 13η μέρα μετά την εξαφάνιση ηλικιωμένης», λέει ο Διονύσης Τσιρόγλου