Κρούσματα καταρροϊκού πυρετού έχουν εντοπιστεί σε περιοχές της Αμφιλοχίας και Βόνιτσας και, ανεπιβεβαίωτα, στην περιοχή του Αγρινίου.
- Με δεδομένο το γεγονός αυτό, η ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας πρέπει ίσως να προβεί στην υποβολή αιτήματος ώστε να συμπεριληφθεί η περιφερειακή ενότητα στις περιοχές που δικαιούνται εμβόλιο με έξοδα του κράτους, προκειμένου να γίνει εθελοντικός εμβολιασμός.
Χωρίς την πρόκληση οποιοδήποτε πανικού και με μεθοδικότητα, να υπάρξει η ως άνω χορήγηση, όπως έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς, ενδεχομένως, και η χορήγηση εντομοκτόνου, προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση της νόσου, που θα αποτελούσε πλήγμα για την ήδη πάσχουσα κτηνοτροφία μας.







Σχετικά Άρθρα
Εύη Βέρρη: Κι άλλο χειρουργείο στο Τορίνο για τον Αγρινιώτη Μάριο, τα λόγια της συγκινούν
Αγρίνιο: 49χρονη έπεσε στο Πεζοδρόμιο της Χαρ. Τρικούπη, καταθέτει μήνυση εναντίον του Δήμου μετά το χειρουργείο
Πικετοφορία στο κέντρο του Αγρινίου για τη μη συμμετοχή Ελλάδας & Κύπρου στον Πόλεμο στη Μέση Ανατολή