Ο Γιώργος Γιάκος στον «Antenna Star Radio FM 103.5» (Ηχητικό)

Ο προπονητής του Αμβρακικού Λουτρού, Γιώργος Γιάκος, μίλησε στον Δημοσιογράφο Παρασκευά Μάζη και την εκπομπή «ΟΛΑ Sports» στον «Antenna Star Radio FM 103.5» με αφορμή την ιστορική συμμετοχή της ομάδας στην Football League 2 (Γ’ Εθνική).

  • Μιλάμε για έναν προπονητή που έχει καταφέρει να οδηγήσει σωματεία στην Α’ Ε.Π.Σ. του Νομού Αιτωλοακαρνανίας με Α.Ε.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου και Ολυμπιακό Παναιτωλίου ενώ και στην ίδια την μεγάλη τοπική κατηγορία έχει παρουσιάσει αξιόλογο έργο σε Νέο Θέρμιο Απόλλωνα, Φλόγα Παλαιομάνινας αλλά και την Α.Ε.Μ. με την οποία στέφθηκε Πρωταθλητής.

Ίσως, για πολλούς να ήταν λίγο έως πολύ δεδομένη η άμεση επιστροφή του στον πάγκο του συγκεκριμένου σωματείου το οποίο ενισχύθηκε αρκετά και αναμένεται, κορωνοϊού επιτρέποντος, να ενισχύσει και άλλο στην προσπάθεια της άμεσης παραμονής αλλά και της διεκδίκησης και των έξτρα στόχων που θέλει να θέσει έστω και σε δεύτερο χρόνο.

Στην συνέντευξή του ο κ. Γιάκος αναφέρθηκε τόσο στα αντίπαλα σωματεία, τα φαβορί του 5ου ομίλου, την απόφαση του Ναυπακτιακού Αστέρα, τον Παναιτωλικό και την λύση συνεργασίας με το Μάκη Χάβο αλλά και το φετινό Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Γιάκου στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: