Ενημερωτική εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, μετά από πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου Νάκου (Συμβούλου Σταδιοδρομίας) και την πρόσκληση του Σχολείου.
- Ειδικότερα, στο πλαίσιο του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος του σχολείου και της ολιστικής προσέγγισης των εκπαιδευτικών αναγκών και ενδιαφερόντων των εκπαιδευομένων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κος Γεώργιος Αγραφιώτης Γενικός Οικογενειακός Ιατρός και η ιατρός κα Εύη Παπαλέξη ανέπτυξαν το θέμα «Ατομική Υγιεινή και Μέτρα Αποφυγής Λοιμώξεων».
Η επιστημονική και βιωματική προσέγγιση του θέματος προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων με τις ερωτήσεις και τη διαλογική συζήτηση για την κάλυψη εκπαιδευτικών τους αναγκών και τη καλλιέργεια νέων γνώσεων.







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο