Ο Κ. Καλαντζής στον Antenna Star για την «Αστεγία», τη Μ.Ε.Θ. και τους εμβολιασμούς (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή του Γιάννη Μπίτα «Στις Έντεκα» που μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 12:00, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Κώστας Καλαντζής μιλώντας για την Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα την «Αστεγία» που ξεκίνησε την Τετάρτη στον αίθριο χώρο του Δημαρχείου Θέρμου στην οποία τα μέσα του «Agrinio365» Media Group είναι Χορηγοί Επικοινωνίας  .

  • Τα έργα της έκθεσης είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου και των μαθητών του εργαστηρίου Τέχνης «MyHeart».

Ο κ. Καλαντζής τόνισε ότι αυτή είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και έχει ως στόχο αυτή η έκθεση να «ταξιδέψει» και σε άλλες περιοχές και να στείλει το μήνυμα, παράλληλα δήλωσε χαρούμενος για την θέληση του Δήμου Θέρμου να συμμετέχει.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς και ότι μέσω αυτών θα επανέλθει η λεγόμενη «Ελευθερία», κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στους πολίτες.

Τέλος σε ερώτηση του Γιάννη Μπίτα για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ.Ε.Θ. ο Κώστας Καλαντζής δήλωσε ξαφνιασμένος με την απόφαση της 6ης Υ.ΠΕ..

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη.