Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος Εστίασης Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Ναστούλης με αφορμή τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης.
- «Η εστίαση μέχρι τώρα έχει υποστεί και υπομείνει ότι της έχει ζητηθεί, σε τέτοιο βαθμό που πλέον έχει χαθεί το νόημα και η ουσία της φυσικής μας ύπαρξης. Σίγουρα, αυτό που μας ζητείτε να παρέχουμε, πλέον δεν είναι υπηρεσία, αλλά κάτι άλλο», σχολίασε ο Κώστας Ναστούλης και συμπλήρωσε:
«Είμαστε υπέρ της δημόσιας υγείας, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πρόθυμοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του ιού για την διασφάλιση του κοινού καλού».
Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Ναστούλης ζήτησε ως Πρόεδρος της Εστίασης Αγρινίου τα εξής: «Μείωση ενοικίου, Επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών, Επιδότηση ενεργειακών χρεώσεων και Εξολοκλήρου διαγραφή επιστρεπτέων προκαταβολών»
Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Ναστούλη στον Antenna Star 103.5:
Σχετικά Άρθρα
SL1 – Παναιτωλικός: Οι νέες φανέλες παρουσιάζονται στην Πλατεία του Γηπέδου την Τρίτη, 8 Ιουλίου
Μάκης Γκαγκάτσης: «Θρίαμβος και έμπνευση η κατάκτηση του UEFA Euro 2004 από την Εθνική»
Μεσολόγγι – «Navy Week Run»: Στις 20:00 και όχι στις 19:00 η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου