Ο Κ. Παπανίκος στο Antenna-Star.gr για τη 2η θέση στο Διεθνές Τουρνουά «Minoas Cup»

Στις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) και τον Παρασκευά Μάζη μίλησε ο Αιτωλοακαρνάνας Πρωταθλητής Κωνσταντίνος Παπανίκος με αφορμή την επιστροφή του στους αγώνες και τη 2η θέση στο Διεθνές Τουρνουά «Minoas Cup».

  • Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μετά από 2 χρόνια σχεδόν αποχής, επιστροφή στους αγώνες κατακτώντας την 2η θέση στο Διεθνές Τουρνουά Minoas Cup, μετά από ένα συναρπαστικό τελικό στην κατηγορία των 75 κιλών. Οφείλω να πω τονίσω ότι μαζί με τον προπονητή μου, δείξαμε τι αξίζουμε και τι προθέσεις έχουμε για την συνέχεια.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με στήριξαν από την αρχή και όσους με στηρίζουν ακόμα.

Ευχαριστώ παρά πολύ τον προπονητή μου, Παναγιώτη Ντουμάζιο, που με κάνει καλύτερο μέρα με την μέρα. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον προπονητή-φίλο, από τον Πυγμαχικό Αγρινίου, Δημήτρη Ευαγγελίου που είναι πάντα δίπλα μου και με βοηθάει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Για την οικογένεια μου, (μητέρα και αδερφό), δεν έχω λόγια, τους αγαπώ.

Επίσης, το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην κοπέλα μου, που ήταν από την αρχή δίπλα μου και με στηρίζει στο οτιδήποτε χρειάζονταν και έπρεπε. Ήταν συνεχώς στο πλευρό μου και μου έδινε μεγαλύτερο κίνητρο να κυνηγάω τους στόχους μου…»