Ο Kerby Jean-Raymond, διευθυντής δημιουργικού του brand Pyer Moss με έδρα τη Νέα Υόρκη και βραβευμένος ως Αμερικανός Σχεδιαστής Ανδρικής Ένδυσης του 2020 από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) θα παρουσιάσει κολεξιόν στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι.
- Ο Kerby Jean-Raymond, είναι ο πρώτος μαύρος Αμερικανός σχεδιαστής που θα παρουσιάσει δημιουργίες υψηλής ραπτικής στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Όπως ανακοινώθηκε από τη Fédération de la Haute Couture et de la Mode (Ομοσπονδία Υψηλής Ραπτικής και Μόδας) η επίδειξη του Kerby Jean-Raymond, ως ειδικού προσκεκλημένου, θα είναι στο επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής τον Ιούλιο στο Παρίσι.
Η συμμετοχή του Αμερικανού σχεδιαστή στη σημαντική διοργάνωση στο Παρίσι σηματοδοτεί την επιστροφή στις πασαρέλες για το brand, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα επανέλθει επίσης στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο για την πρώτη επίδειξη μόδας, μετά από δύο χρόνια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: «Μαγικά Φίλτρα 2», από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς»
«Μουσικά Πρωινά»: Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ανοίγει την… αγκαλιά της στα Σχολεία!
Η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε για να ξεχωρίσει…»