Χθες 30/11/2022 ημέρα Τετάρτη, στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», μετά από κοινή πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Διευθυντή του Σχολείου, είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον γνωστό στην πόλη του Αγρινίου Δρ. Τερνιώτη, παιδοψυχίατρο.
- Ο Δρ. Τερνιώτης ανέπτυξε στους μαθητές της Γ’ τάξης του Σχολείου μας, το φλέγον θέμα του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying), στα παιδιά του Σχολείου μας, με ομιλία και προβολή βίντεο σχετικών με τον σχολικό εκφοβισμό.
Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και μετά την ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις από μαθητές του Σχολείου, που απαντήθηκαν από τον Ομιλητή.
Με το παρόν, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δρ. Τερνιώτη, για την ομιλία και τη θέρμη με την οποία αντιμετώπισε τις απορίες των μαθητών μας.



Ο Διευθυντής του Σχολείου
Γεώργιος Κομπορόζος
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Γαρουφαλλιά Παπασωτήρη






Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»