Ο Σ. Κωστίκογλου στον Antenna Star: «Ευλαβική τήρηση των μέτρων από όλους» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτης Κωστίκογλου με αφορμή και το νέο ωράριο λειτουργίας των Εμπορικών καταστημάτων που τέθηκε σε λειτουργία από σήμερα το πρωί.

  • «Το νέο ωράριο λειτουργίας των Εμπορικών καταστημάτων τίθεται σε λειτουργία από σήμερα και διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:30 έως τις 14:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:30 με 21:00» σημείωσε ο κ. Κωστίκογλου ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση που ξάφνιασε αρκετά, είτε θετικά είτε αρνητικά και αφορά στο κλείσιμο των καταστημάτων μόνο για τρία Σάββατα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Μάλιστα, έκανε αναφορά για το πως κινήθηκε η αγορά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λέγοντας ότι τον Ιούλιο υπήρξε μεγαλύτερη κινητικότητα σε σχέση με τον Αύγουστο ενώ στάθηκε στην ευλαβική τήρηση των υγειονομικών μέτρων από έμπορους και καταναλωτές κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και μετά τις 13 Σεπτεμβρίου και για όσο χρειαστεί. 

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε και στα περιστατικά εξαπάτησης που έχουν σημειωθεί στην περιοχή καθώς και στην έμπρακτη στήριξη των εμπόρων στους πυρόπληκτους της Εύβοιας, της Ηλείας και της Αττικής.

Ακούστε, αναλυτικά, όλη τη συνέντευξη του κ. Κωστίκογλου στον Antenna Star 103.5: