Ο Σωτήρης Φαράντος στον «Antenna Star Radio FM 103.5» (Ηχητικό)

Η φετινή αγωνιστική περίοδος σε μπασκετικό επίπεδο -αναμφισβήτητα- φέρνει την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου σε ρόλο… πρωταγωνιστή όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία και αυτό γιατί μιλάμε για ομάδες, έναντι μιας του Αγρινίου, οι οποίες θα αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική ο «A.C. Leon 2011» και βεβαίως ο Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» στην Α1 ή αλλιώς Basket League. 

  • Το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «ΟΛΑ Sports» καλεσμένος του Δημοσιογράφου Παρασκευά Μάζη ήταν ο έμπειρος κόουτς και καθηγητής φυσικής αγωγής, Σωτήρης Φαράντος μιλώντας για τα νέα δεδομένα στην Γ’ Εθνική με την παρουσία του Α.Σ. «Λέων» Μεσολογγίου.

Στην διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα, τους τραυματισμό του Βασίλη Μπόσμου αλλά και τα εμπόδια που υπήρξαν με τη μη άμεση έκδοση των δελτίων καλαθοσφαιριστών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι αλλά και για την δική του καθημερινότητα η οποία από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ περιέχει διάφορα πράγματα τα οποία αφορούν τον αθλητισμό, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως ο ελεύθερος χρόνος περιορίζεται στην άθληση μέσα από την ποδηλασία.

Ακούστε, όλη, τη συνέντευξη του κ. Φαράντου στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: