Ο Σπήλιος Λιβανός παρουσίασε τα σχέδιά του για τα αρδευτικά δίκτυα των Τ.Ο.Ε.Β. Καλυβίων (Photos)

Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ περιοδεύει καθημερινά σε περιοχές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να παρουσιάσει το έργο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της τετραετίας για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

  • Στο πλαίσιο αυτό, είχε χθες την ευκαιρία να παρουσιάσει τα σχέδιά του για τα αρδευτικά δίκτυα των Τ.Ο.Ε.Β. Καλυβίων, σε μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κτίριο της Κοινότητας των Καλυβίων.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Λιβανός, με την κατασκευή των νέων αρδευτικών δικτύων και την εφαρμογή ενός σύγχρονου σχεδίου γεωργικής αξιοποίησης θα περιοριστεί η υποαπασχόληση, αυξάνοντας τις θέσεις απασχόλησης στη γεωργία και κατά συνέπεια το οικογενειακό εισόδημα των αγροτών της περιοχής.

Παράλληλα, ο εκσυγχρονισμός των δικτύων συμβάλλει στην εξοικονόμηση νερού και στην προστασία του υπερπολύτιμου αυτού πόρου.

Μετά την τοποθέτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, ακολούθησε γόνιμος και παραγωγικός διάλογος με τους παριστάμενους παραγωγούς.