Ο Αν. Σπυρόπουλος στον Antenna Star 103.5: «Ισχυρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Νίκο Ανδρουλάκη» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου  φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του Νίκου Ανδρουλάκη για την Προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

  • Στη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε τόσο στα αποτελέσματα της 5ης Δεκεμβρίου αλλά και στο πολύ μεγάλο ποσοστό που έλαβε ο κ. Ανδρουλάκης υπενθυμίζοντας τα λεγόμενα του ίδιου του υποψήφιου Προέδρου και Ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής πως: «ο κ. Ανδρουλάκης ζητά μια ειρηνική νίκη. Με όρους που θα κάνουν την παράταξη ισχυρή την επόμενη μέρα. Ισχυρό ΠΑ.ΣΟ.Κ., ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη. Οι παλιές πρακτικές που πλήγωσαν τα μέλη και τους φίλους μας και έφεραν διχόνοια, δεν με αφορούν και δεν πρόκειται να τις ακολουθήσει ο ίδιος».

Επίσης, ο κ. Σπυρόπουλος με αφορμή και τα υψηλά ποσοστά στη Δυτική Ελλάδα ξεκαθάρισε πως δε πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεχάσει ο κ. Ανδρουλάκης τη την Αιτωλοακαρνανία την οποία θα επισκεφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Ανδρέα Σπυρόπουλου στον Antenna Star 103.5: