Μετά τη νέα διάσπαση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πηγαίνει στη Δικαιοσύνη για το Πόθεν Έσχες και τις offshore του Στέφανου Κασσελάκη
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Αυτές τις ώρες ο Στέφανος Κασσελάκης με την αμέριστη συμπαράσταση και άλλων κέντρων, δίνει λυσσαλέα μάχη για να απωλέσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Κουβαλάει ήδη το στίγμα της αποστασίας και της λογικής, «έχασα κι έφυγα».
Για τα αμείλικτα και αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το πόθεν έσχες και τις offshore είναι σαφές ότι πρέπει να ελεγχθεί από τις Αρμόδιες Αρχές.
Αυτό που αναζητά σε κάθε περίπτωση είναι πολιτικό σωσίβιο στον μη αυτοδύναμο κο. Μητσοτάκη και τη διαπλοκή».
Όλα αυτά τη στιγμή που η θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οδεύει προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά τις νέες ανεξαρτητοποιήσεις που αναμένονται εντός της νέας εβδομάδας, ίσως και την αυριανή ημέρα (11/11).
Διαβάστε επίσης: «Έφυγε» ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης
Πηγή: Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Δικαιοσύνη για το Πόθεν Έσχες και τις offshore του Στέφανου Κασσελάκη







Σχετικά Άρθρα
Ένωση Αγρινίου: Πρόσληψη εργατριών στο εργοστάσιο ελιάς στη Σπολάιτα
Stoiximan SL1 – Ελένη Λαμπαδαρίου: «Έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιτωλικό, λανθασμένη η κόκκινη»
Super League – Παναιτωλικός: Μία ισοπαλία και μία νίκη για Κ17 και Κ15 απέναντι στον Ο.Φ.Η.