Ο Β. Γκίζας στον Antenna Star για το 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλ/νίας (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή του Γιάννη Μπίτα «Στις Έντεκα» που μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 12:00, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Ναυπάκτου, κ. Βασίλης Γκίζας, μιλώντας σχετικά με το 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας στη Ναύπακτο που ξεκίνησε σήμερα.

  • Ο κ. Γκίζας αναφέρθηκε στις ενδιαφέρουσες θεματικές και τα πλούσια και ενδιαφέροντα θέματα του Συνεδρίου, τα πορίσματα του οποίου θα αξιολογηθούν. Θα παρουσιαστεί επίσης  το επετειακό λογότυπο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Ακόμη, ανέφερε πως θα γιορταστούν τα 450 χρόνια από την Ναυμαχία της Ναυπάκτου, γεγονός που διέσωσε την πολιτιστική ενότητα της τότε Ευρώπης. Φυσικά θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του εορτασμού το επόμενο διάστημα, με βάση πάντα τις επικρατούσες συνθήκες σχετικά με τον κορωνοϊό.

Υπογράμμισε ταυτόχρονα πως ο κάθε Δήμος ξεχωριστά μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου και απαιτείται συνεργασία χωρίς σύνορα, μεταξύ Δήμων και Περιφερειών, καθώς και να υποστηρίζονται όλες οι πρωτοβουλίες των Δήμων.

Τέλος, κατέληξε αναφέροντας ότι η Ναυπακτία μπορεί να επιδείξει πολλά, έχει κάνει προσπάθειες εξωστρέφειας και θα πρέπει να αποτελεί πόλο προσέλκυσης σε όλους τους τομείς.