Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Προπονητής του Αμβρακικού Λουτρού κ. Βασίλειος Παστρωμάς.
- Ο νέος Προπονητής του Αμβρακικού Λουτρού Βασίλης Παστρωμάς μίλησε για τους στόχους της ομάδας στο ανανεωμένο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας λέγοντας ξεκάθαρα πως θέλουν να σωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι άργησε να προχωρήσει ο σχεδιασμός παρ’ όλα αυτά κατάφερε η ομάδα του Αμβρακικού να έρθει σε συμφωνία με 10-12 παιδιά από τις γύρω περιοχές διατηρώντας έναν πολύ μικρό αριθμό 4-5 ποδοσφαιριστών από την περσινή σεζόν.
Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Παστρωμά στον Antenna Star 103.5:







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Έως τον Ιούνιο του 2028 υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Χρήστος Εσκετζής: Από τη Stoiximan SL1 και τον Παναιτωλικό, στη Superbet League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας!
Σ.Ε.Ε.Δ.Α. – Σωκράτης Κωστίκογλου: Ανησυχία ενόψει Χειμώνα, καθημερινή η πτώση του τζίρου