🔴Σημαντικές αποφάσεις και σε αυτή τη Συνεδρίαση 16η/2022 της #Οικονομικής Επιτροπής αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Βασίλης Φωτάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
- Λεπτομερώς, οι αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή:
✅Εγκρίναμε την αποδοχή χρηματοδότησης της πράξης: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» με προϋπολογισμό 4.000.000 € στη δράση «Παρεμβάσεις σε αστικές περιοχές και στο κτιριακό απόθεμα»
✅Εγκρίναμε την αποδοχή χρηματοδότησης της πράξης «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ (Α’ ΦΑΣΗ: ΡΕΜΑ ΛΥΚΟΡΑΧΙΤΗ Ι – ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ )» και προϋπολογισμό 3.750.000 € από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020».
✅Εγκρίναμε την αποδοχή χρηματοδότησης της πράξης «Προμήθεια οχήματος τύπου Van για το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής», προϋπολογισμού 43.000,00 € από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»
✅Προχωρήσαμε στην κατακύρωση για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δήμου Αγρινίου.
✅Προχωρήσαμε στην κατακύρωση αποτελέσματος του διαγωνισμού για «Σίτιση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, (Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις) για το σχολικό έτος 2022- 2023.
✅Εγκρίναμε την απευθείας ανάθεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΟΔΟΥ ΕΡΓΑΝΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΟΔΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΔΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ».
❗️Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε.
Βασίλης Φωτάκης #Πρόεδρος #Οικονομικής_Επιτροπής
#Δήμος_Αγρινίου







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Από 8 έως 20 ευρώ τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η.
Μιχάλης Μπεκίρης: Προσωρινή αποχώρηση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού για τον Πατρινό Πολιτικό
ΕΛ.Ο.Π.Υ.: Το «Όραμα 2040» της Κομισιόν για την Αλιεία και την Υδατοκαλλιέργεια