Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου ευχαριστεί το Κέντρο Κοινότητας Λευκάδας (Photos)

«Η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι μια πράξη αγάπης, που γεννά όμορφα συναισθήματα» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου, με αφορμή την προσφορά που δέχθηκε από  και τους πολίτες του Δήμου Λευκάδας.

  • Συγκεκριμένα, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου αναφέρει:

Η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι μια πράξη αγάπης, που γεννά όμορφα συναισθήματα.

Όσο απαραίτητο είναι για τις φιλοξενούμενες γυναίκες του ξενώνα μας, που αγωνίζονται να σταθούν στα πόδια τους, η εξασφάλιση των βασικών αγαθών, άλλο τόσο σημαντικό και απαραίτητο γι’ αυτές τις γυναίκες είναι το να αισθάνονται πως υπάρχουν άνθρωποι που τις νοιάζονται και τις στηρίζουν.

Η συνεχής στήριξη και προσφορά από δομές, συλλόγους, φορείς, επιχειρήσεις, αλλά και πολίτες, προς τις γυναίκες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή μας, είναι πραγματικά συγκινητική και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους θερμά.

Σήμερα, παραλάβαμε είδη ατομικής υγιεινής, που συγκεντρώθηκαν από την δράση ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λευκάδας, στις 25 Νοεμβρίου 2021 (Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και τους πολίτες του Δήμου Λευκάδας, για την προσφορά και την αλληλεγγύη τους στις γυναίκες θύματα βίας και στα παιδιά τους, αλλά και για την στήριξή τους στο έργο του ξενώνα μας.