Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.
- Το πρωί της 8ης Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, στον Πεζόδρομο Βότση τα στελέχη του Ξενώνα θα ενημερώνουν το κοινό για τη λειτουργία και το έργο της Δομής, θα διανείμουν έντυπο πληροφοριακό υλικό και θα μοιράζουν συμβολικά λουλούδια στις γυναίκες σε ένδειξη αναγνώρισης του πολύπλευρου ρόλου τους στην κοινωνία.
Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Δυτικής Ελλάδας.
Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 19:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις», θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία, «Οι Ατίθασες», η οποία πραγματεύεται τη θέση της γυναίκας, αλλά και την καταπάτηση των δικαιωμάτων της, ακόμα και στις σύγχρονες κοινωνίες.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σχετικά Άρθρα
Παναγιώτης Κιτσοπάνος: «Έφυγε» στα 70 του ο Πολιτικός Μηχανικός και τέως Προϊστάμενος της Π.Δ.Ε.
Φοινικούντα Μεσσηνίας: Συνελήφθη ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του 68χρονου και του 50χρονου
Τέμπη: Τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2026 ξεκινά η Δίκη για την τραγωδία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα