Στο Nοσοκομείο Άρτας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος ένας 69χρονος αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας μόνιμος κάτοικος και εργάτης στην περιοχή του Μεσόπυργου μετά από τραυματισμό από πυρά παρέας κυνηγών που βρίσκονταν στην περιοχή του Αχελώου.
- Σύμφωνα, με το epirus-tv-news.gr ο 69χρονος άνδρας που βρισκόταν με το άλογό του στις όχθες του Αχελώου Ποταμού από την πλευρά της Καρδίτσας βρέθηκε τραυματισμένος από περιπατητή και δίπλα του κείτονταν νεκρό το άλογό του.
Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα Αστυνομία και Ε.Κ.Α.Β. με τον 69χρονο άνδρα να διακομίζεται στο Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα ενώ αρμόδια υπηρεσία ανέλαβε την απομάκρυνση από την περιοχή του νεκρού αλόγου.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας ενώ σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της παρέας των κυνηγών.







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Εγκαινιάζοντας το Αρχαίο Θέατρο Στράτου ανοίξαμε ξανά έναν διάλογο με τον χρόνο»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Νέα ζωή για το Αρχαίο Θέατρο Στράτου που παραδώσαμε αποκαταστημένο στην κοινωνία»
Αγρίνιο: Δύο εστίες πυρκαγιάς στο Δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας