Κάτι παραπάνω ξέρει αυτός που παίρνει και τις αποφάσεις, οπότε, …δεν μου πέφτει λόγος!
- Δεν ξέρω, βέβαια, ποιες και πόσες εναλλακτικές υπάρχουν, η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Γιώργος Παπαναστασίου έχει βρει τον τρόπο να πορεύεται με ασφάλεια.
Το ότι δεν υπήρξαν μεταβολές στην «ομάδα», πέρα απ’ το ουσιαστικό περιεχόμενο, έχει και το σημειολογικό: Όλα Καλά – Όλα Ανθηρά!
Δεν την αλλάζει ο προπονητής την ομάδα που φέρνει το αποτέλεσμα. Και, είτε μας αρέσει είτε όχι, ο δήμαρχος σαφώς και δικαιούται να δηλώνει ικανοποιημένος, πολλώ δε μάλλον όταν ξέρει ότι τα καλύτερα έρχονται (τα έργα δηλαδή που θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να φαίνονται) και όταν στην αντίπερα όχθη δεν υπάρχει κάτι που να μοιάζει ικανό να τον τρομάξει.
- Ναι μεν η αντιπολίτευση….αντιπολίτευση(!), αλλά, στην πραγματικότητα μόνος του παίζει μπάλα.
Προς το παρόν τουλάχιστον. Άλλωστε, μια «σύμπραξη» που πήγε να γίνει, …κανείς δεν κατάλαβε τι νόημα είχε και γιατί πήγε να γίνει, οπότε, …πρόβλημα ουδέν.
Τώρα. Γιατί το τι μας ξημερώνει αύριο, κανείς δεν το ξέρει….
Media group «Agrinio 365» | Φώτης Μπερίκος
Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι – Κυριακή των Βαΐων: Επετειακός αγώνας 500 και 400 μέτρων με τυφέκιο
Αγρίνιο: Σε εξέλιξη το σημαντικό έργο της εγκατάστασης νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου Led
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Αγώνας στο βοηθητικό του Δ.Α.Κ. για καλό σκοπό