Ομελέτα σάντουιτς

Συστατικά

  • 2 φέτες ψωμί για τοστ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 αβγά, μεσαία
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. κέτσαπ
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • 60 γρ. mix τυριών
  • 1 φέτα ζαμπόν

Για το σερβίρισμα

  • πατάτες τηγανητές
  • μαγιονέζα
  • ρόκα
  • ντοματίνια

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να σπάσουν τα αβγά.
  • Μεταφέρουμε τα αβγά στο τηγάνι, βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα για 1 λεπτό.
  • Γυρνάμε από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μαγιονέζα, το θυμάρι, τα τυριά και το ζαμπόν.
  • Κλείνουμε τις άκρες από την ομελέτα και κλείνουμε τα δύο ψωμιά για να γίνει σάντουιτς. Ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα.
  • Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, μαγιονέζα, ρόκα και ντοματίνια.

akispetretzikis.com