«Όταν νέοι άνθρωποι εφαρμόζουν νέες ιδέες και πρωτοπορούν» (Photo)

«Όταν νέοι άνθρωποι εφαρμόζουν νέες ιδέες και πρωτοπορούν», αναφέρει σε ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης.

  • Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει για μία πολύ σημαντική «συμμαχία» μέσα από την οποία θα αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στη Δημόσια Υγεία και στην οποία συμβάλει και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου:

«-Καθιερώνουμε για πρώτη φορά στη χώρα μια «συμμαχία» για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής στη δημόσια υγεία.

-Με τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, και με τη συνδρομή επιστημονικών φορέων και συλλόγων ασθενών, προετοιμάζουμε μεθοδικά δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για τον τοπικό πληθυσμό.

-Με μέριμνα να θωρακίσουμε την ποιότητα ζωής και ευπαθείς ομάδες, να καταγράψουμε δεδομένα και συνθήκες, και να χαράξουμε κοινωνικές και υγειονομικές πολιτικές στο άμεσο μέλλον.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που ομόφωνα αποδέχθηκαν αυτή την πανελλαδική πρωτοβουλία μας!»