Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Γιάννη Οικονόμου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.
- Ο Γ.Γ. κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης παρουσίασε στον κ. Λιβανό και στον κ. Οικονόμου το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τον νέο σχεδιασμό στον οποίο κυρίαρχη θέση έχει η αναβάθμιση, οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική των παραγωγών και των αγροτικών περιοχών.


Δόθηκαν οδηγίες που θα συμβάλλουν άμεσα και αποτελεσματικά στη διαμόρφωση του νέου παραγωγικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εν όψει σημαντικότατων προκλήσεων όπως η καλύτερη υλοποίηση των πόρων της νέα περιόδου, της νέας Κ.Α.Π. και του Ταμείου Ανάκαμψης.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Αν δε βάζουμε γκολ με τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις πολλές ευκαιρίες»
Ο Καιρός (16/03): Ηλιοφάνεια με έντονη συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Stoiximan SL1: Χ-αμένες ευκαιρίες κι ένας Παναιτωλικός που οριακά θα αγωνιστεί και πάλι στo Γκρουπ 9-14