Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός με το «Όλοι ΜΑΖΙ όλοι ΙΣΟΙ» έστειλε το δικό της μήνυμα για την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΔΙΕΣ – ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ο Αθλητισμός και η Εκπαίδευση ενώθηκαν για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα: όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τις διαφορές μας, μπορούμε να επικοινωνούμε, να συνδεόμαστε, να ονειρευόμαστε.
435 Μαθητές, 112 Εκπαιδευτικοί, 15 Σχολικές Μονάδες Τυπικής Εκπαίδευσης, 4 Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και 8 Αθλητές και Αθλήτριες του Παναιτωλικού δημιούργησαν μια αλυσίδα συμπερίληψης.
Μαζί, έμαθαν, δημιούργησαν και έστειλαν το μήνυμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ» στη νοηματική γλώσσα, υπενθυμίζοντάς μας ότι ο κόσμος γίνεται καλύτερος όταν είναι προσβάσιμος και δίκαιος για όλους.
Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τη δύναμη της συνεργασίας και να οραματιστούμε μια κοινωνία όπου κανείς δεν μένει πίσω. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν, γιατί μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.










Διαβάστε επίσης: Το Ευηνοχώρι στο πένθος, «έφυγε» ο Νίκος Σαρρής – Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Πηγή: Π.Α.Ε. Παναιτωλικός για την 3η Δεκεμβρίου: «Όλοι ΜΑΖΙ όλοι ΙΣΟΙ»







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο