Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ Ι.Π Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν στο πλαίσιο του εορτασμού της τρίτης ηλικίας, εκδήλωση-αφιέρωμα με τίτλο «Αν η ζωή είναι λουλούδι τότε οι αναμνήσεις είναι το άρωμά του» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Κτίριο Χρυσόγελου της Ι.Π Μεσολογγίου.
- Στην εν λόγω εκδήλωση η Μαρίτσα Ψαλτάκη και η Ελένη Καλάκη μας ταξίδεψαν στον χρόνο και στον τόπο με τις αναμνήσεις τους, μέσα σε μια μοναδικά νοσταλγική ατμόσφαιρα, γεμάτη από τρυφερές και συγκινητικές στιγμές, που εμπλουτίστηκε με μουσικά σχεδιάσματα βαλς από τον Χορευτικό Σύλλογο «Άγιος Συμεών» του Δημήτρη Καραβασίλη και υπέροχα κεράσματα. Την έρευνα, την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Dr Ελένη Καρανικόλα –Τσούβελα.
Ο Τομέας Πολιτισμού στο πλαίσιο των πολιτιστικής του δραστηριότητας πραγματοποίησε την εν λόγω εκδήλωση με στόχο να προάγει τη συμμετοχή της τρίτης ηλικίας στον πολιτισμό, με το μοίρασμα της πείρας και της πολύτιμης εμπειρίας της, με το ευρύ κοινό, κάτω από ένα «κλίμα» ιδιαίτερης καλαισθησίας και βαθιά ανθρώπινων συναισθημάτων.










Σχετικά Άρθρα
Star Channel – «Ο Τροχός της Τύχης»: Περιορίστηκε στα 2.900 ευρώ ο Μεσολογγίτης Τάσος
Κωνσταντίνος Αργυρός: Παραμονή Σαρακοστής ο Αιτωλικιώτης καλλιτέχνης «κόλασε» το κοινό μέσα στη σάουνα!
Αίγιο: Συνελήφθη ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους, αγωνία για τον 15χρονο που χειρουργήθηκε