Π.Δ.Ε.: Συγχαρητήρια Καρπέτα σε Φαρμάκη για την επανεκλογή του

Π.Δ.Ε.: Συγχαρητήρια Καρπέτα σε Φαρμάκη για την επανεκλογή του

  • Ο Επικεφαλής της Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δώσαμε μια γενναία μάχη υπό αντίξοες συνθήκες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταθέτοντας το πρόγραμμα μας στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Σε αυτό το σύντομο αλλά όμορφο ταξίδι συναντήσαμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες του απλού πολίτη και αυτές θα υπηρετήσουμε από το ρόλο που μας έταξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες και τις πολιτικές δυνάμεις που εμπιστεύτηκαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μας και να τους διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας για μια δημοκρατία καλύτερης ποιότητας με απτά αποτελέσματα για τον πολίτη δεν τελειώνει εδώ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους υποψηφίους και τους συνεργάτες της παράταξής μας για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τα συμφέροντα των πολλών και του τόπου μας με γόνιμη και προγραμματική αντιπολίτευση.

Θα εργαστούμε για να αναστρέψουμε τη χαμηλή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, να πείσουμε ξανά τους πολίτες ότι αξίζει να ασχολούνται με την πολιτική, να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Η μάχη για την Προοδευτική Ενότητα στις γειτονιές και εκεί που χτυπά ο παλμός της κοινωνίας μόλις ξεκινάει.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ το Νεκτάριο Φαρμάκη για την εκλογή του».