Ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού κατέστη υποχρεωτικός, μετά τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε στη Βουλή.
- Για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα» η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.
Όπως είπε, το 94,7% των γιατρών και το 80% των νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, επικαλούμενη στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ.
Σημείωσε δε ότι το μικρό ποσοστό των γιατρών που δεν έχει προχωρήσει σε εμβολιασμό είναι κυρίως άτομα που έχουν νοσήσει από τον ιό.
Για τους νοσηλευτές, τόνισε ότι το ποσοστό πριν από μερικές ήμερες ήταν στο 60% και παρουσιάζει σημαντική άνοδο.
Σημειώνεται ότι ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού κατέστη υποχρεωτικός, μετά τη νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε προχθές στη Βουλή.
protothema.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Αν δε βάζουμε γκολ με τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις πολλές ευκαιρίες»
Ο Καιρός (16/03): Ηλιοφάνεια με έντονη συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Stoiximan SL1: Χ-αμένες ευκαιρίες κι ένας Παναιτωλικός που οριακά θα αγωνιστεί και πάλι στo Γκρουπ 9-14