Συστατικά
Για το παγωτό
400 γρ. κρέμα καρύδας
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Για το σερβίρισμα
400 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
βρώσιμα κονφετί
τρούφα σοκολάτας
τρούφα σοκολάτας, πολύχρωμη
μπισκότα, τριμμένα
φουντούκια
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για το παγωτό
Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα καρύδας, το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μεταφέρουμε σε δοσομετρικό δοχείο και γεμίζουμε τις ειδικές θήκες για παγωτό που έχουμε περάσει τα ειδικά ξυλάκια και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 10-12 ώρες.
Για το σερβίρισμα
Ξεφορμάρουμε και βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.
Σερβίρουμε με τα toppings της αρεσκείας μας.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)