Παλαιό Φάληρο: Η γυναίκα με το καρότσι και τα 3 βίντεο-«κλειδιά» που εξετάζουν οι Αρχές

Στο Παλαιό Φάληρο ένα μυστήριο είναι σε εξέλιξη – Η γυναίκα με το καρότσι και τα 3 βίντεο-«κλειδιά» που εξετάζουν οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση της γυναίκας που εμφανίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή του το Λιμενικό και μάλιστα το Mega Channel εξασφάλισε ένα από αυτά, που δείχνει την εν λόγω γυναίκα σε περίπτερο, να έχει δίπλα της το καρότσι με ένα παιδί, το οποίο μοιάζει πολύ με το κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό στη Παραλία Έδεμ του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Αρχές χαρτογραφούν όλη την περιοχή, ώστε να δουν ποιες ακριβώς ήταν οι κινήσεις αυτής της γυναίκας με το καρότσι και φαίνεται πως μετά το περίπτερο άφησε το παιδί στην Παραλία, το καρότσι το πέταξε σε ένα πάρκο κοντά στην περιοχή και στη συνέχεια μαζί με άλλα δύο ανήλικα επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί και εξαφανίστηκαν.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, Αστυνομικός Συντάκτης των Εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα» μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση, όπου ανέφερε:

«Κατ’ αρχάς έχουμε έναν μυστηριώδη θάνατο του 3χρονου παιδιού, το οποίο μεταφέρεται πιθανόν νεκρό στην Παραλία.

Είναι σχεδόν βεβαιότητα για τους αστυνομικούς ότι είναι το ίδιο (παιδί) κι αυτό προκύπτει από δύο με τρία στοιχεία: πρώτον από το χρώμα του μαγιό και τα μανίκια είναι τυλιγμένα προς τα μέσα, όπως και του παιδιού που βρέθηκε».

Ο Αστυνομικός Συντάκτης πρόσθεσε πως «διευρύνεται το μυστήριο τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί οι ιατροδικαστές έχουν πει ότι η αιτία θανάτου του παιδιού είναι ο πνιγμός 30 ώρες νωρίτερα και υπήρχε και το πόρισμα ότι η διάβρωση στις πτυχώσεις του δέρματος στα κάτω και άνω άκρα από την παραμονή στο νερό, προκύπτει ότι ήταν 1 – 2 ώρες, δημιουργώντας ερωτήματα».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η αστυνομία και το Λιμενικό θεωρούν πως τη στιγμή που το παιδί, που είναι στο καρότσι, φτάνει στο περίπτερο είναι ήδη νεκρό.

Πληροφορίες του Αστυνομικού Συντάκτη αναφέρουν ότι η μητέρα φαίνεται να πηγαίνει από τις 9 η ώρα με τα άλλα δύο παιδάκια στην παραλία, βρίσκουν κόσμο εκεί και δεν ρίχνουν το παιδί στη θάλασσα.

Κατόπιν περιμένουν μέχρι τις 2 η ώρα, όπου και φαίνεται ότι προχώρησε σε αυτή τη πράξη η γυναίκα.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στο ανθρωποκυνηγητό που είναι σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. για τη γυναίκα που μετέφερε το 3χρονο κοριτσάκι μέσα σε καροτσάκι.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στο Μεσολόγγι: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο νεαρός που παρασύρθηκε