«Έφυγε» στα 70 του ο Παναγιώτης Κιτσοπάνος, Πολιτικός Μηχανικός – Η κηδεία του θα γίνει Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.
Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Γεωργίου Κιτσοπάνος, Πολιτικός Μηχανικός και τέως Προϊστάμενος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 4:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο.
Να σημειωθεί πως η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 3:30 μ.μ.
Τον αγαπημένο σύζυγο, πατέρα, παππού και αδελφό αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη η σύζυγος, τα τέκνα, τα εγγόνια, η αδελφή και οι λοιποί συγγενείς.
Η απώλεια του Παναγιώτη Κιτσοπάνου σκορπίζει θλίψη στην κοινωνία του Αγρινίου και στους συναδέλφους του στον χώρο των συγκοινωνιακών έργων.
Το δικό του διαδικτυακό «αντίο» εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης:
Διαβάστε επίσης: Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία ενάντια στο Νομοσχέδιο για το 13ωρο
Πηγή: AgrinioTimes.gr
Σχετικά Άρθρα
Φοινικούντα Μεσσηνίας: Συνελήφθη ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του 68χρονου και του 50χρονου
Τέμπη: Τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2026 ξεκινά η Δίκη για την τραγωδία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα
Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία ενάντια στο Νομοσχέδιο για το 13ωρο