Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. σας προσκαλεί στο 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αγρινίου, την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 09:00 – 17:00 στο Δ.Α.Κ. Αερογέφυρας.
- Στο τουρνουά μαζί με την Ομάδα μας θα συμμετέχουν και οι ομάδες (αλφαβητικά) ΑΓΟ ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ, ενώ επίσημη προσκεκλημένη θα είναι η Αθανασία Τοτσίδου, Μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης.
Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες σε ανθρώπους του Αθλητισμού για την προσφορά τους τόσο στο άθλημα της Πετοσφαίρισης όσο και στον αθλητισμό γενικότερα.








Σχετικά Άρθρα
Ε.Ρ.Τ.3 – «Project Περιφέρεια»: Μεσημέρι Σαββάτου (25/04) επικεντρώνονται στην Ιόνια Οδό
ΑΝΤ1 – «Rouk Zouk»: «Δεν είμαι από την Ποταμούλα, είμαι από άλλο χωριό του Αγρινίου», είπε η Αμαλία Σύρρου
ΣΚΑΪ: Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου με τις «Μπλε Ώρες» και το «Αντώνιος και Κλεοπάτρα»